luni, 15 august 2011

Bridgit va fi urmatoarea miley cyrus?


Cine va fi urmatoarea Miley Cyrus?

15.07.2009
bridgit Cine va fi urmatoarea Miley Cyrus?
Producatorii de la Disney o aplauda pe Miley Cyrus si sunt gata sa ii gaseasca o inlocuitoare pentru binecunoscutele sale show-uri de televiziune, Miley urmand a se dedica in viitorul apropiat cinematografului.
Iar pustoaica ce poate sa tina o mostenire atat de “grea” ar putea fi chiar Bridgit Mandler. Tanara actrita a jucat deja in cateva episoade ale seriei J.O.N.A.S! si Wizards of Waverly Place. In momentul de fata ea a acceptat propunerea Disney pentru rolul principal in Good Luck Charlie, o nou spectacol Dinsey, ce va avea primul episod la inceputul anului viitor.
Bridgit va juca rolul personajului Teddy Holliday, care are in grija pe sora mai mica, Charlie, pe intreaga perioada cat parintii sunt plecati la serviciu. Teddy va crea un jurnal video pentru micuta ei sora, dandu-i astfel sfaturi despre viitor si prezentatndu-i intr-un mod haios intamplarile zilei.
“Pur si simplu ne-am indragostit de ea. Are tot ce ii trebuie pentru a ajunge un star Disney”, conchide foarte multumit Adam Bonnett, unul din vicepresedintii canalului Disney.